Recenze

Prosím recenze pište jako příspěvky do diskuze.

Přidat příspěvek do diskuze
1 2 3 4 Další
  • Neregistrovaný uživatel
    21.09.2017 | 10:05

    Lenka

    Děkuji za krásnou lavici s židlemi rychle dodání perfektní zabalení ve skutečnosti ještě hezčí než na foto. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    28.08.2017 | 18:28

    monika jiri

    Dnes nám byla dovezena sedací souprava,supr stav a super služba doporučuji :-) :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    25.08.2017 | 12:42

    Daniela Kroftova

    Prosím o zavaznou obj.zítra dorazim.tel.775 983 280 Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    22.07.2017 | 08:39

    Eva

    Super cena, vynikající komunikace. Jsme spokojeni a děkujeme. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    12.07.2017 | 13:39

    Jiří Haidl

    naprostá spokojenost Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.06.2017 | 09:54

    Hana K.

    Pro Váš obchod, pane Rautnere, jsem se rozhodla i na základě kladných recenzí a musím říct, že jsem neprohloupila. Komoda je pěkná, jednání vstřícné a milé, ochotný řidič, rychlost dodání, vše v naprostém pořádku. Váš obchod mohu jen doporučit a také to udělám. Ještě jednou díky moc. Až budu zas něco shánět, určitě se podívám na Vaše stránky. ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    11.05.2017 | 16:53

    Lenka

    Perfektní komunikace,skvělá rychlost dodání,zboží krásné a
    přesně podle popisu...co víc si přát.Skvělé.Děkuji a
    doporučuji. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.04.2017 | 21:29

    Karásek

    Vše proběhlo v naprostém pořádku,můžu jen doporučit všem!!!!!!!!!! :-( :-( Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.03.2017 | 18:40

    Benešová

    I já se ráda přidávám ke spokojeným zákazníkům. Byl to můj první nákup a jsem velmi spokojená. Kulatý jídelní stůl je nádherný a za skvělou cenu. Moc děkuji i za rychlost zaslání. Budu se na Vaše stránky dívat pravidelně a těším se na další nákup. Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      08.03.2017 | 17:25

      Nábytek Rautner

      Děkujeme, i my se těšíme. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    10.02.2017 | 08:46

    Katka Vašicová

    Dobrý den, pane Rautner. Chci Vám moc poděkovat za skvělou spolupráci při nákupu sedací soupravy. V pondělí objednávka, ve čtvrtek zboží doma. Sedací souprava je opravdu nádherná, kvalitní, přesně podle našich představ. Nemohu nic jiného, než Vás všem vřele doporučit. Ještě jednou moc děkuji. :-) Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      22.02.2017 | 09:27

      Nábytek Rautner

      My děkujeme za nákup a jsme rádi, že vše proběhlo dle představ. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    03.02.2017 | 15:54

    Eliska Dostalova

    Spokojenost se zbožím i rychlým jednáním. Doporučuji!!!! :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    29.01.2017 | 11:22

    UKO9whX6

    I'm shkecod that I found this info so easily. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.01.2017 | 21:11

    Piloušková

    Dobrý den,chci poděkovat panu Rautnerovi za ochotu,skvělý obchod a moc pěkné zboží,seriózní jednání a rychlost.Velmi ráda doporučím všem známým tento obchod a i já se denně budu i po mém nákupu těšit,co nového p.Rautner vystaví!!! :-)
    Takových obchodníků moc není!!!Vřele doporučuji :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.01.2017 | 20:29

    PROUZOVÁ

    Díky moc za úžasnou skříň a rychlé odeslání,kvalitní zabalení.Je to už několikátá věc od Vás a pořád jste perfektní,moc děkuji Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    02.01.2017 | 13:10

    Hanka

    Jsem velice spokojená s prodejcem Rautner a zároveň se zbožím. Seriózní a pohotová komunikace, zboží perfektně zabaleno a prakticky odesláno obratem.
    Děkuji za obchod a vřele doporučuji. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    02.01.2017 | 10:16

    David Rautner Nábytek

    Všem mockrát děkujeme za recenze a těšíme se na nové v tomto kalendářním roce 2017. Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 09:37

      U6HhMaUM

      You've really captured all the estisneals in this subject area, haven't you? Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    21.12.2016 | 21:05

    PROUZOVÁ

    Díky moc,křeslo už je na místě,velká radost.děkuji :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.12.2016 | 20:17

    Lucie.L

    Vřele děkuji za krásné zboží,precizní zabalení a rychlé dodání.Všem tento eshop určitě doporučuji :-) a ráda zde znovu nakoupím. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    20.10.2016 | 13:50

    Mišule

    Chtěla bych moc poděkovat za zboží,krásné,také za rychlé jednání a zaslání zboží včas.Opravdu mohu jen doporučit,byla jsem opravdu mile překvapena:-). ;-) ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    14.10.2016 | 15:20

    Jana Košková

    Děkuji za krásné zboží,vstřícné jednání a bleskové zaslání zboží. Všem vás doporučuji a též zdravím. Košková Jana Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 10:26

      xTarpbEuw

      You've got to be kidding me-it's so trerapansntly clear now! Odpovědět

1 2 3 4 Další

 
Tento týden jsme přidali 34 nových položek !