Recenze

Prosím recenze pište jako příspěvky do diskuze.

Přidat příspěvek do diskuze
1 2 3 4 5 Další
  • Neregistrovaný uživatel
    25.06.2019 | 10:45

    Ajvna

    Super obchod, velice rychlé dodání, precizně zabaleno a zboží snad ještě hezčí nežli na fotce. Profesionální, příjemná a ochotná komunikace s prodejcem i dopravcem. Doporučuji na 100% Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.04.2019 | 11:17

    Ivana S

    Jako vždy jsem spokojená. Rychlá a milá komunikace, bleskové dodání a hlavně super zboží. Děkuji Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    27.03.2019 | 20:55

    Eva

    Děkuji za další nákup. Polohovací křesla se zvedáním jsou pro rodiče SUPER. Sedačka nádherná,sedí se užasně. A nové židle taky. Děkujeme,doporučuji Vás dál a vždy se těším na vložené další zboží. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    11.03.2019 | 18:32

    Michaela V.

    Již druhý nákup a opět 1 s hvězdičkou. Rychlost dodání je neuvěřitelná. Zabalení nábytku precizní. Ceny perfektní. Děkuji Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    05.01.2019 | 13:16

    Michal

    Dnes jsme koupily stůl z masívu a židle spokojenost prodejci ochotný vše dobře zabalily doporučuji už jsme tam nakupovaly po druhe :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    17.12.2018 | 15:43

    Jitka Skopalová

    Nemám slov.... A asi se mi to stalo poprvé a naposled....teda pokud si nebudu opět objednávat u pana Rautnera.... Nádherná sedačka, perfektní zabalení, rychlost, komunikace.. Vše na nejvyšší úrovni. MYSLÍM ŽE I KDYŽ JSTE OD NÁS NA DRUHÉM KONCI REPUBLIKY, ŽE SE VYPLATÍ SI I ZA DOPRAVU ZAPLATIT.
    Moc děkuji Skopalová Jeseník Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.11.2018 | 09:57

    Marie

    V sobotu jsem si domů od Vás přivezla nádhernou obývací stěnu. Ve skutečnosti je mnohem hezčí, než na fotkách. Pánové na prodejně byli všichni moc milí a ochotní. Moc děkuju za skvělý obchod. :-) :-) :-) :-) :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    24.10.2018 | 08:28

    Dagmar

    Běžně internetovým recenzím moc nedůvěřuji, tady se ale musím připojit k ostatním pozitivním ohlasům. Nábytek od p. Rautnera byl doručen perfektně zabalený, komunikace ohledně doručení bezchybná, na straně prodejce maximální ochota a vstřícnost a jako perlička na dortu,tři nádherné sheeshamové skříňky za bezkonkurenční cenu :-p . Děkuji, ještě si chci časem dokoupit komodu a konferenční stolek, první budu hledat u Vás ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    17.08.2018 | 21:39

    Erika

    Pane Rautner,moc děkujeme. Krátce a stručně: vše na jedničku s hvězdičkou :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    29.07.2018 | 16:26

    jaboko@seznam.cz

    S nákupem u pana Rautnera jsme navýsost spokojeni! Skvělý přístup, rychlé jednání a nábytek ve výborné kvalitě!! Můžeme vřele doporučit!!!! Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    21.05.2018 | 12:19

    Filip

    Vše naprosto v pořádku, příjemná komunikace, zboží dle popisku. Děkuji ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    14.05.2018 | 12:57

    Eva

    Objednaná sedačka dorazila perfektně zabalená, vypadá velmi dobře. Jednání p. Rautnera je pohotové a solidní. Všem doporučuji. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    28.03.2018 | 20:24

    H.M.

    Opet super super obchudek. Pan Rautner byl tak hodny, ze mi i zatelefonoval, ze jim prisel stul na ktery jsem si cekala a hlidala eshop :-). Jeden den mi zavolal, druhy den jsem mela stul doma. Luxusni komunikace i doprava. Nadherne zbozi za skvele ceny. Vsem mohu jen a jen doporucit. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    25.02.2018 | 14:46

    Brumovský

    Naprostá spokojenost. Velice rychlá a bezproblemova domluva. Sedacka dorazila ještě dříve jak okamžitě. Ke vsemu perfektně zabalená a neponičena. Děkuji pane Rautnere. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    23.02.2018 | 14:43

    H.M.

    Dnes mi dorazily naprosto uuuuzasne zidle. Prodavajici je velmi ochotny. Zabaleno luxusne, doruceno bez nejmensich problemu. Jsem rada, ze jsem na tuto firmu nahodne narazila. Nabytek pokud to bude mozne, tak jen od Rautner nabytek . Maximalni spokojenost. Dekuji :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    08.01.2018 | 19:49

    pety

    Tak tuto firmu ,mohu jen a jen vřele doporučit !! Kvalitně zabaleno a velice rychlé dodání . Zboží hezké a komunikace s prodejcem výborná !! ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    28.11.2017 | 17:27

    Iveta

    Dekujeme za sedačku, jsme moc mile překvapený . Ráno jsme napsali a odpoledne už jsme seděli:) a hlavně za pěknou cenu a kvalita taky super! Doporučujeme!! Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    21.10.2017 | 13:59

    Weberová

    Dobrý den,
    včera nám dorazila nová kožená sedačka, předčila očekávání, je nádherná, voní kůží, velice luxusní. Navíc za tu cenu, ušetřil jste nám 45.tis., serfovani na sbazaru se někdy vyplatí.
    Moc děkuji :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    19.10.2017 | 08:16

    lenka

    Užasná spolupráce,rychlý obchůdek,nádherné zboží.Dlouho jsem takový obchod a spolupráci nezažila. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    14.10.2017 | 07:52

    Sniegoňovi Ostrava

    Naprostá spokojenost! Kéž by bylo u nás více takových RAUTNERů!Díky vřele. Odpovědět

1 2 3 4 5 Další

 
Tento týden jsme přidali 19 nových položek !