Recenze

Prosím recenze pište jako příspěvky do diskuze.

Přidat příspěvek do diskuze
1 2 3 4 5 Další
  • Neregistrovaný uživatel
    21.10.2020 | 18:42

    Jindra

    V neděli jsem objednala sedací soupravu a ve středu jsem ji již měla doma. Sedačka je velice pěkná a přišla dobře zabalená.Dekuji a jistě jsem neobjednala naposled. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.02.2020 | 15:50

    Hana. V.

    V pondělí jsem objednala sedací soupravu, ve středu v poledne byla doma - podotýkám na druhém konci republiky, okolí Vizovic. Vše perfektně zabalené, sedačka nádherná a především jednání s panem Rautnerem bylo velmi vstřícné a milé, což se v dnešní době vidí jen výjimečně.Velmi děkuji, pane Rautnere, a již jsem Vás doporučila známým. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    01.02.2020 | 22:23

    Kuba_z_Brna

    děkuji za vstřícný přístup a ochotu. Maximální spokojenost, doporučuji. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    20.12.2019 | 21:48

    PV

    JSEM NADSENA UZASNY JIDELNI STUL SKVELA KOMUNIKACE VELMI DEKUJI A DOPRUCUJI VSE NA JEDNICKU Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    14.11.2019 | 15:48

    Fibi

    Luxusní elektricky polohovací křeslo,velká spokojenost,vše funguje jak má,výborný stav.Maminka nadšená.Super komunikace a rychlý dovoz na opačný konec republiky.Doporučuji. :-D Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    09.11.2019 | 16:31

    těšín

    Nádherný nábytek,jsem naprosto nadšena z nové a krásné obývací stěny,velké komody i masážního křesla.Výborná komunikace,přijemné vystupování a rychlý dovoz na opačný konec republiky.Váš spokojený zákazník.Doporučuji. :-) :-) :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    25.06.2019 | 10:45

    Ajvna

    Super obchod, velice rychlé dodání, precizně zabaleno a zboží snad ještě hezčí nežli na fotce. Profesionální, příjemná a ochotná komunikace s prodejcem i dopravcem. Doporučuji na 100% Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.04.2019 | 11:17

    Ivana S

    Jako vždy jsem spokojená. Rychlá a milá komunikace, bleskové dodání a hlavně super zboží. Děkuji Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    27.03.2019 | 20:55

    Eva

    Děkuji za další nákup. Polohovací křesla se zvedáním jsou pro rodiče SUPER. Sedačka nádherná,sedí se užasně. A nové židle taky. Děkujeme,doporučuji Vás dál a vždy se těším na vložené další zboží. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    11.03.2019 | 18:32

    Michaela V.

    Již druhý nákup a opět 1 s hvězdičkou. Rychlost dodání je neuvěřitelná. Zabalení nábytku precizní. Ceny perfektní. Děkuji Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    05.01.2019 | 13:16

    Michal

    Dnes jsme koupily stůl z masívu a židle spokojenost prodejci ochotný vše dobře zabalily doporučuji už jsme tam nakupovaly po druhe :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    17.12.2018 | 15:43

    Jitka Skopalová

    Nemám slov.... A asi se mi to stalo poprvé a naposled....teda pokud si nebudu opět objednávat u pana Rautnera.... Nádherná sedačka, perfektní zabalení, rychlost, komunikace.. Vše na nejvyšší úrovni. MYSLÍM ŽE I KDYŽ JSTE OD NÁS NA DRUHÉM KONCI REPUBLIKY, ŽE SE VYPLATÍ SI I ZA DOPRAVU ZAPLATIT.
    Moc děkuji Skopalová Jeseník Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.11.2018 | 09:57

    Marie

    V sobotu jsem si domů od Vás přivezla nádhernou obývací stěnu. Ve skutečnosti je mnohem hezčí, než na fotkách. Pánové na prodejně byli všichni moc milí a ochotní. Moc děkuju za skvělý obchod. :-) :-) :-) :-) :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    24.10.2018 | 08:28

    Dagmar

    Běžně internetovým recenzím moc nedůvěřuji, tady se ale musím připojit k ostatním pozitivním ohlasům. Nábytek od p. Rautnera byl doručen perfektně zabalený, komunikace ohledně doručení bezchybná, na straně prodejce maximální ochota a vstřícnost a jako perlička na dortu,tři nádherné sheeshamové skříňky za bezkonkurenční cenu :-p . Děkuji, ještě si chci časem dokoupit komodu a konferenční stolek, první budu hledat u Vás ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    17.08.2018 | 21:39

    Erika

    Pane Rautner,moc děkujeme. Krátce a stručně: vše na jedničku s hvězdičkou :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    29.07.2018 | 16:26

    jaboko@seznam.cz

    S nákupem u pana Rautnera jsme navýsost spokojeni! Skvělý přístup, rychlé jednání a nábytek ve výborné kvalitě!! Můžeme vřele doporučit!!!! Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    21.05.2018 | 12:19

    Filip

    Vše naprosto v pořádku, příjemná komunikace, zboží dle popisku. Děkuji ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    14.05.2018 | 12:57

    Eva

    Objednaná sedačka dorazila perfektně zabalená, vypadá velmi dobře. Jednání p. Rautnera je pohotové a solidní. Všem doporučuji. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    28.03.2018 | 20:24

    H.M.

    Opet super super obchudek. Pan Rautner byl tak hodny, ze mi i zatelefonoval, ze jim prisel stul na ktery jsem si cekala a hlidala eshop :-). Jeden den mi zavolal, druhy den jsem mela stul doma. Luxusni komunikace i doprava. Nadherne zbozi za skvele ceny. Vsem mohu jen a jen doporucit. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    25.02.2018 | 14:46

    Brumovský

    Naprostá spokojenost. Velice rychlá a bezproblemova domluva. Sedacka dorazila ještě dříve jak okamžitě. Ke vsemu perfektně zabalená a neponičena. Děkuji pane Rautnere. :-) Odpovědět

1 2 3 4 5 Další

 
Tento týden jsme přidali 17 nových položek !