Recenze

Prosím recenze pište jako příspěvky do diskuze.

Přidat příspěvek do diskuze
  • Neregistrovaný uživatel
    28.08.2017 | 18:28

    monika jiri

    Dnes nám byla dovezena sedací souprava,supr stav a super služba doporučuji :-) :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    25.08.2017 | 12:42

    Daniela Kroftova

    Prosím o zavaznou obj.zítra dorazim.tel.775 983 280 Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    22.07.2017 | 08:39

    Eva

    Super cena, vynikající komunikace. Jsme spokojeni a děkujeme. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    12.07.2017 | 13:39

    Jiří Haidl

    naprostá spokojenost Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.06.2017 | 09:54

    Hana K.

    Pro Váš obchod, pane Rautnere, jsem se rozhodla i na základě kladných recenzí a musím říct, že jsem neprohloupila. Komoda je pěkná, jednání vstřícné a milé, ochotný řidič, rychlost dodání, vše v naprostém pořádku. Váš obchod mohu jen doporučit a také to udělám. Ještě jednou díky moc. Až budu zas něco shánět, určitě se podívám na Vaše stránky. ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    11.05.2017 | 16:53

    Lenka

    Perfektní komunikace,skvělá rychlost dodání,zboží krásné a
    přesně podle popisu...co víc si přát.Skvělé.Děkuji a
    doporučuji. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.04.2017 | 21:29

    Karásek

    Vše proběhlo v naprostém pořádku,můžu jen doporučit všem!!!!!!!!!! :-( :-( Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.03.2017 | 18:40

    Benešová

    I já se ráda přidávám ke spokojeným zákazníkům. Byl to můj první nákup a jsem velmi spokojená. Kulatý jídelní stůl je nádherný a za skvělou cenu. Moc děkuji i za rychlost zaslání. Budu se na Vaše stránky dívat pravidelně a těším se na další nákup. Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      08.03.2017 | 17:25

      Nábytek Rautner

      Děkujeme, i my se těšíme. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    10.02.2017 | 08:46

    Katka Vašicová

    Dobrý den, pane Rautner. Chci Vám moc poděkovat za skvělou spolupráci při nákupu sedací soupravy. V pondělí objednávka, ve čtvrtek zboží doma. Sedací souprava je opravdu nádherná, kvalitní, přesně podle našich představ. Nemohu nic jiného, než Vás všem vřele doporučit. Ještě jednou moc děkuji. :-) Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      22.02.2017 | 09:27

      Nábytek Rautner

      My děkujeme za nákup a jsme rádi, že vše proběhlo dle představ. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    03.02.2017 | 15:54

    Eliska Dostalova

    Spokojenost se zbožím i rychlým jednáním. Doporučuji!!!! :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    29.01.2017 | 11:22

    UKO9whX6

    I'm shkecod that I found this info so easily. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.01.2017 | 21:11

    Piloušková

    Dobrý den,chci poděkovat panu Rautnerovi za ochotu,skvělý obchod a moc pěkné zboží,seriózní jednání a rychlost.Velmi ráda doporučím všem známým tento obchod a i já se denně budu i po mém nákupu těšit,co nového p.Rautner vystaví!!! :-)
    Takových obchodníků moc není!!!Vřele doporučuji :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.01.2017 | 20:29

    PROUZOVÁ

    Díky moc za úžasnou skříň a rychlé odeslání,kvalitní zabalení.Je to už několikátá věc od Vás a pořád jste perfektní,moc děkuji Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    02.01.2017 | 13:10

    Hanka

    Jsem velice spokojená s prodejcem Rautner a zároveň se zbožím. Seriózní a pohotová komunikace, zboží perfektně zabaleno a prakticky odesláno obratem.
    Děkuji za obchod a vřele doporučuji. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    02.01.2017 | 10:16

    David Rautner Nábytek

    Všem mockrát děkujeme za recenze a těšíme se na nové v tomto kalendářním roce 2017. Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 09:37

      U6HhMaUM

      You've really captured all the estisneals in this subject area, haven't you? Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    21.12.2016 | 21:05

    PROUZOVÁ

    Díky moc,křeslo už je na místě,velká radost.děkuji :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.12.2016 | 20:17

    Lucie.L

    Vřele děkuji za krásné zboží,precizní zabalení a rychlé dodání.Všem tento eshop určitě doporučuji :-) a ráda zde znovu nakoupím. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    20.10.2016 | 13:50

    Mišule

    Chtěla bych moc poděkovat za zboží,krásné,také za rychlé jednání a zaslání zboží včas.Opravdu mohu jen doporučit,byla jsem opravdu mile překvapena:-). ;-) ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    14.10.2016 | 15:20

    Jana Košková

    Děkuji za krásné zboží,vstřícné jednání a bleskové zaslání zboží. Všem vás doporučuji a též zdravím. Košková Jana Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 10:26

      xTarpbEuw

      You've got to be kidding me-it's so trerapansntly clear now! Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    05.10.2016 | 21:01

    Jana F.

    Takové jednání se v dnešní době už skoro nevidí. Lidský, příjemný, srdcem dělaný obchod. Objednáno, dodáno, vše bez jediného problému. Majitelům přeji ať se daří, neb tady opravdu umí. Děkuji za ochotu, vstřícnost. Velká spokojenost a pozdrav z Ústí nad Labem. Odpovědět

 
Tento týden jsme přidali 22 nových položek !