Recenze

Prosím recenze pište jako příspěvky do diskuze.

Přidat příspěvek do diskuze
  • Neregistrovaný uživatel
    14.10.2016 | 15:20

    Jana Košková

    Děkuji za krásné zboží,vstřícné jednání a bleskové zaslání zboží. Všem vás doporučuji a též zdravím. Košková Jana Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 10:26

      xTarpbEuw

      You've got to be kidding me-it's so trerapansntly clear now! Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    05.10.2016 | 21:01

    Jana F.

    Takové jednání se v dnešní době už skoro nevidí. Lidský, příjemný, srdcem dělaný obchod. Objednáno, dodáno, vše bez jediného problému. Majitelům přeji ať se daří, neb tady opravdu umí. Děkuji za ochotu, vstřícnost. Velká spokojenost a pozdrav z Ústí nad Labem. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    18.07.2016 | 12:15

    Kacheeenka

    Moje prvni zkusenost... a rozhodne ne posledni. V patek odpoledne jsem si objednala, v pondeli bylo doruceno. Ve skutecnosti vypadalo zbozi jeste lepe nez na fotkach, takze za me VELKA SPOKOJENOST a 1* !!! :-) Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      29.07.2016 | 13:10

      Nábytek Rautner

      Děkujeme za recenzi a budeme se těšit. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    14.05.2016 | 17:36

    JANA

    Naprostá spokojenost!! Gauč je krásný.Dodání bylo velmi rychlé.Zboží bylo pečlivě zabaleno a odpovídalo přesně popisu.Doporučuji všem a těším se zase příště ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    23.03.2016 | 19:54

    Tichá V.

    Moc děkuji za rychlé,příjemné a čestné jednání. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    15.03.2016 | 14:58

    Irena

    Jsem velice spokojená ,rychlé vyřízení objednávky,zboží pečlivě zabaleno, Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    30.01.2016 | 16:56

    Lenka Ch.

    Krásné a kvalitní zboží, oceňuji ochotu, spolehlivost a především rychlost dodání. Ziakoupila jsem u vás dvě sedací soupravy a s oběma jsem velmi spokojená. Jednu jsem zde koupila před dvěma roky jednalo se o rohovou koženou sedačku béžové barvy a zhruba před měsícem jsem zde koupila bílou koženou rohovou sedacku :-) takže vám tímto moc dekuji Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      01.02.2016 | 12:13

      Nábytek Rautner

      I my děkujeme a těšíme se na další spolupráci. ;-) Odpovědět

      • Neregistrovaný uživatel
        29.01.2017 | 10:36

        xvTaeG9xA

        This info is the cat's pasaamj! Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      21.04.2019 | 00:50

      DennisWew

      Пункт коммерческого учета цена, КТП КОМПЛЕКТНЫЕ ТРАНСФОРМАТОРНЫЕ ПОДСТАНЦИИ москва, Производство ктп москва и многое другое на нашем специализированном сайте: http://sviloguzov.ru/ - Это то, что Вам нужно! Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    19.01.2016 | 22:46

    Kamil Beneš

    Zboží dorazilo rychle a v pořádku :) Velice kvalitní nábytek :) Mohu jen doporučit. Konkrétně se jednalo o rohový psací stůl švestka jakost II.
    Mohu jen a jen doporučit Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    29.12.2015 | 00:18

    Irena

    Děkuji za rychlé dodání zboží. Nábytek je nádherný a kvalitní a za velmi příznivé ceny !!! Díky díky díky... :-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 09:43

      BQ8IBaHIVm

      I found myself nodding my noggin all the way thuhgro. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    27.12.2015 | 18:00

    Marcela

    Křeslo přišlo rychle a je moc pěkné děkuji..Ted vybírám další zboží. ;-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 10:41

      KG18jgJi

      I don't even know what to say, this made things so much easrei! Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    13.12.2015 | 21:27

    Liduska

    Chtěla bych poděkovat za vstřícné jednání a ohodnotit tento obchod jako super obchod.Nejen, že zboží přišlo rychle a v pořádku, ale i případné vrácení nevyhovujícího zboží probíhá bez problémů, ke spokojenosti zkazníka. Ještě jednou díky. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.12.2015 | 21:27

    Lenka

    S přístupem pana Rautnera jsem spokojená, zboží mě přišlo rychle a v pořádku, doprava byla za příznivou cenu. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    02.12.2015 | 20:50

    bublavka

    Super obchod, výborná komunikace, rychlá doprava, kvalitní a levné zboží,co více si přát Opravdu vřele doporučuji. :-D :-D Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.11.2015 | 14:27

    Hana

    Můžu se zeptat na cenu dopravy do Hlinska v Čechách? Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      06.11.2015 | 18:35

      Nábytek Rautner

      To samozřejmě můžete, ale potřebuji vědět o co by šlo a prosím dotazy na email: info@rautner.cz nebo na tel.: 777 158 247 Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 10:37

      njJnf0MR4s1r

      That's a skillful answer to a diulcifft question Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    21.10.2015 | 17:24

    Ludmila Muchová

    Moc dekuji majiteli obchodu panu Rautnerovi za perfektní přístup k zákazníkovi.Zboží mi bylo zasláno velmi rychle az do Liberce.Nábytek je doslova prenadherny!Děkuji. Uzasne! LM. Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 11:10

      AtP9vbk3h2R

      I cannot tell a lie, that really hedepl. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    19.10.2015 | 15:59

    Alca Novotná

    Moc děkuji za velice příjemný obchod.
    Krásné zboží, rychlost dodání, skvělá komunikace.
    Těším se na další spolupráci :-) Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      20.10.2015 | 14:37

      Nábytek Rautner

      I my se budeme těšit :-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 11:56

      ZxqvKiK5Lu

      Very valid, pithy, sucncict, and on point. WD. Odpovědět

  • David Rautner Rautner
    19.10.2015 | 13:36

    Nábytek Rautner

    Všem moc děkujeme za hezké hodnocení a budeme se těšit na další ;-) David Rautner Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    17.10.2015 | 00:04

    Goldmanova

    Krasne zbozi za krasnou cenu spokojenost v komunikaci rychle dodani...obchod bez chyby!! Tech je malo ...opravdu doporucuji! :-) :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    14.10.2015 | 20:56

    Švejdová

    Rychlé dodání,pěkné zboží!
    Děkuji! :-D Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 11:30

      zyYzFvKJJE3

      Now I'm like, well duh! Truly thkunfal for your help. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    08.10.2015 | 09:24

    Vendy

    Opet,jste nezklamali,stolecek je nadherný,moc dekuji za krasný nabytek a skvele ceny a dodani bez chybičky:-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 12:15

      L4iSTeLnVqYs

      Heck yeah this is exatlcy what I needed. Odpovědět

 
Tento týden jsme přidali 20 nových položek !