Recenze

Prosím recenze pište jako příspěvky do diskuze.

Přidat příspěvek do diskuze
  • Neregistrovaný uživatel
    19.01.2016 | 22:46

    Kamil Beneš

    Zboží dorazilo rychle a v pořádku :) Velice kvalitní nábytek :) Mohu jen doporučit. Konkrétně se jednalo o rohový psací stůl švestka jakost II.
    Mohu jen a jen doporučit Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    29.12.2015 | 00:18

    Irena

    Děkuji za rychlé dodání zboží. Nábytek je nádherný a kvalitní a za velmi příznivé ceny !!! Díky díky díky... :-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 09:43

      BQ8IBaHIVm

      I found myself nodding my noggin all the way thuhgro. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    27.12.2015 | 18:00

    Marcela

    Křeslo přišlo rychle a je moc pěkné děkuji..Ted vybírám další zboží. ;-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 10:41

      KG18jgJi

      I don't even know what to say, this made things so much easrei! Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    13.12.2015 | 21:27

    Liduska

    Chtěla bych poděkovat za vstřícné jednání a ohodnotit tento obchod jako super obchod.Nejen, že zboží přišlo rychle a v pořádku, ale i případné vrácení nevyhovujícího zboží probíhá bez problémů, ke spokojenosti zkazníka. Ještě jednou díky. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.12.2015 | 21:27

    Lenka

    S přístupem pana Rautnera jsem spokojená, zboží mě přišlo rychle a v pořádku, doprava byla za příznivou cenu. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    02.12.2015 | 20:50

    bublavka

    Super obchod, výborná komunikace, rychlá doprava, kvalitní a levné zboží,co více si přát Opravdu vřele doporučuji. :-D :-D Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.11.2015 | 14:27

    Hana

    Můžu se zeptat na cenu dopravy do Hlinska v Čechách? Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      06.11.2015 | 18:35

      Nábytek Rautner

      To samozřejmě můžete, ale potřebuji vědět o co by šlo a prosím dotazy na email: info@rautner.cz nebo na tel.: 777 158 247 Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 10:37

      njJnf0MR4s1r

      That's a skillful answer to a diulcifft question Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    21.10.2015 | 17:24

    Ludmila Muchová

    Moc dekuji majiteli obchodu panu Rautnerovi za perfektní přístup k zákazníkovi.Zboží mi bylo zasláno velmi rychle az do Liberce.Nábytek je doslova prenadherny!Děkuji. Uzasne! LM. Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 11:10

      AtP9vbk3h2R

      I cannot tell a lie, that really hedepl. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    19.10.2015 | 15:59

    Alca Novotná

    Moc děkuji za velice příjemný obchod.
    Krásné zboží, rychlost dodání, skvělá komunikace.
    Těším se na další spolupráci :-) Odpovědět

    • David Rautner Rautner
      20.10.2015 | 14:37

      Nábytek Rautner

      I my se budeme těšit :-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 11:56

      ZxqvKiK5Lu

      Very valid, pithy, sucncict, and on point. WD. Odpovědět

  • David Rautner Rautner
    19.10.2015 | 13:36

    Nábytek Rautner

    Všem moc děkujeme za hezké hodnocení a budeme se těšit na další ;-) David Rautner Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    17.10.2015 | 00:04

    Goldmanova

    Krasne zbozi za krasnou cenu spokojenost v komunikaci rychle dodani...obchod bez chyby!! Tech je malo ...opravdu doporucuji! :-) :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    14.10.2015 | 20:56

    Švejdová

    Rychlé dodání,pěkné zboží!
    Děkuji! :-D Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 11:30

      zyYzFvKJJE3

      Now I'm like, well duh! Truly thkunfal for your help. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    08.10.2015 | 09:24

    Vendy

    Opet,jste nezklamali,stolecek je nadherný,moc dekuji za krasný nabytek a skvele ceny a dodani bez chybičky:-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 12:15

      L4iSTeLnVqYs

      Heck yeah this is exatlcy what I needed. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    06.10.2015 | 08:04

    Vendy

    Děkuji za krasný nabytek,mam velikou radost,jsem Vašim spokojeným zákazníkem:-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 11:32

      h4f8SxVs

      Boy that rellay helps me the heck out. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    29.09.2015 | 11:02

    Jana6655

    Naprostá spokojenost, víc není co dodat !!! Děkuji Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 12:13

      YTQIaQWi

      Thanks for your thuthgos. It's helped me a lot. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    23.09.2015 | 23:02

    Horáková Tatiana

    Skvělý nákup,bleskové dodání za parádní cenu a k tomu bezvadná komunikace to zaslouží velikou 1+.Všem doporučuji. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    09.09.2015 | 17:00

    Jarka

    Objednala jsem si zde takový šikovný regálek a mohu jen vyjádřit pochvalu na jejich vstřícné jednání a rychlé doručení.
    Děkuji ještě jednou a přeji hodně dobrých zákazníků. :-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    29.08.2015 | 12:36

    Iva

    Děkuji ještě jedou za rychlou dodávku stolu. Měli jsme dovolenou a prodejce velmi rychle zařídil dodání, tak aby nám došel, než odjedeme. Vše v pořádku, komunikace super. Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 11:07

      UeZKL2pKTXg

      Holy conisce data batman. Lol! Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    20.08.2015 | 13:51

    Kotalíková

    Děkuji za nádherný stůl, bezvadnou komunikaci a rychlé dodání.Jsem moc spokojená. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    22.07.2015 | 09:52

    ilona

    Moc děkuji za super nábytek a rychlé doručení Vřele doporučuji :-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.01.2017 | 12:20

      WPrEuVk1dRV

      BS low - rattinalioy high! Really good answer! Odpovědět

 
Tento týden jsme přidali 33 nových položek !